Aanhanger huren? Bel of reserveer online

0573 251 461

Onderhoudschema Auto

Keuze uit hoogwaardige producten voor uw auto
AVIA Lochem heeft een zeer ruim assortiment hoogwaardige producten voor uw auto. Zo hebben wij, naast ons eigen merk, ook de relevante soorten olie van D2. Dit merk profileert zich al ruim 100 jaar op de automotive markt en is een sterk Nederlands merk. Ook vindt u de juiste vloeistoffen voor uw auto bij ons. U kunt ons team altijd vragen naar de juiste producten.

Wij voeren een lijn professionele poetsproducten in onze shop. Deze producten komen uit het hoogste segment in de poets industrie. Ook voor professionele producten bent u aan het juiste adres.

Onze autolampen zijn van Philips en zijn van uitstekende kwaliteit. Mocht u toevallig een zeldzaam lampje nodig hebben, dan staan wij klaar om deze aan u te kunnen leveren.

Ruime keuze uit auto accessoires
Bij AVIA Lochem vindt u een ruim assortiment in auto accessoires. Telefoonopladers, maar ook handige setjes voor op vakantie, alles voor een zorgeloze reis.

Hulp nodig? Geen probleem, wij helpen u graag.
Wanneer het u niet lukt om een lampje te vervangen, of een van uw vloeistoffen. Geen probleem! Wij helpen u graag daar waar het nodig is. Ook met het checken van de bandenspanning of een extra handje hulp tijdens het tanken of wassen.